Våren er her!

Etter en lang og kald vinter med mye snø og moro har våren endelig begynt å vise sin ankomst. Det er så mye spennende som skjer om våren!

Våren er en fin tid både på gården og i naturen, og det er mye spennende som skjer.

I april og mai har vi tema "Den lille naturforsker" og vi fordyper oss i ulike emner under det, som f.eks. nyttevekster, blomster, insekter og "livet i stubben".

 

Vi følger også med i fuglekassene til barna. Spennende å følge med på om noen begynner å bygge reir, og ikke minst hvilken fugl det er. Ekstra stas å sjekke sin egen fuglekasse.

Kjøkkenhagen begynner etterhvert å ta form. Klubben har allerede forsådd tomatplanter, og det blir mer av både såing og planting etterhvert. Spennende å følge med på det som spirer og gror. 

På gården er vårens store høydepunkt lamminga. Vi har tre søyer som har fått lam. Spennende å følge med i fjøset om det har skjedd noe, og ekstra stas å få kose med lammene. 

Nå som det har smeltet mye snø er det også enklere å komme seg til alle turplassene. Gøy å kunne leke og utforske i skogen nesten hvor som helst! Barna er også veldig gode til å plukke søppel langs vegen, det er veldig fint